:D

oooh det här är nästan den tävling som man helst vill vinna,
jag har ALLTID velat ha hårförläning men har aldrig haft ekonomin till det.
så nu får vi verkligen hoppas på lycka :)
du vinna en hel hårförlängning med Clip-on i äkta hår,
50cm långt värde 990kr från www.rapunzel.nu (:
hos www.vivalaglam.se

wish me luck :)

Kläder :)

Nu har pappa beställt kläder till mig och lillebror Martin, jag hitta en tröja/linne jag värkligen ville ha och den är beställd nu. Det är den på bilden, och min lillebror hitta oxå lite saker han tyckte om. Tröjan på bilden som jag har beställt är svart och det är meningen att man ska ha ett linne under ;)


Äntligen!

Äntligen :D
Solen lyser och det är varmt, Det måste betyda att våren är på väg. riktigt skönt, och jag har börjat cycla till dagiset riktigt skönt att slippa åka buss, Och i slutet av denna månad så ska pappa ställa på moppen :)

Så jävla trött på dig!

Jag är så jävla trött på dig! Vad fan vill du igenkligen ? Vad fan har du för fel ? Skaffa dig ett eget liv för fan! När ska du fatta att jag inte vill ha något med dig att göra ? Du värkar fan beroende av mig! Tro fan inte att du är något, för det vet alla att du inte är! Du är så jävla äcklig din jävla FITTA!!!!!Helgen :)

Helgen :)
Fredag: Mormors begravning och sedan fika med alla på silverbullet (Hos min morbror) Och sedan efter det vart det en sväng förbi pappa och ta det lugnt sedan vidare till morbror Christer och äta mat med alla och sen drack dom lite. Sen senare på kvällen vart det att åka hem till älsklingen och söva :).
Lördag: Blev väckt vid klockan elva typ tror jag klockan va, sedan göra sig i ordning för att jims släckt skulle komma och fira honom. När dom kom blev det smörgåstårta och vanlig tårta riktigt gott. Sen myste jag lite men hans minsta släkting som va fyra månader, riktigt söt bebis. Sen senare på kvällen blev det tacos med hans mamma, pappa, syster, Nina, jim och David ? är inte säker på vad han hette. Riktigt mysigt i alla fall, sen spela vi lite men jag och jim gick det va inte riktigt våran grej det där hehe.
Söndag: Vart en lugn slappar dag riktigt mysigt det med :D <33

Till minne av dig

Jag miste dig,
du kommer aldrig åter.
Mitt hjärta brister och jag gråter.
Tusen tårar senare jag står vid din gravstens sida,
det känns skönt att du slapp lida.
Även fast du inte finns här kommer jag alltid ha dig kär.
Under alla dessa år som gått har jag aldrig förstått,
att den dagen du försvann skulle kännas som så hårt.
Jag vill bara säga att jag älskar dig så <3


Dagiset 1-3 Åringar :)

Dagiset igen :D

Äntligen frisk igen och ny ork, så imorgon blir en ny dag på dagiset med alla underbara barn. Ser verkligen fram i mot att komma tillbaka till allihop. Jag är så glad att jag fick komma till det här dagiset och ta hand om alla barnen och leka med dom. Och personalen är lika snälla dom har aldrig trivts så här bra på någon praktik plats och det bästa är att jag ska va här till sommarlovet och kanske längre om jag har tur. För er som aldrig har prövat på att va på ett dagis så tycker jag ni ska göra det för man får verkligen uppmärksamhet och känna sig omtyckt :) <3Grattis :)

Grattis Jim 18 år :)

Idag är det nämligen så att min kille fyller 18 år men han ska inte firas förns i helgen, ser fram imot det super mycket.  ett stort grattis till Jim :)Modell :)

Tjoho allihoppa :)

Nu är det såhär jag är medlem på modelljakten för att jag då självklart vill uppfylla min drömm sen länge tillbaka att bli modell, och det finns en lista som heter topp 40 det finns topp 40 tjejer och topp 40 killar och jag ligger väldigt bra till på top 40 tjejer och det är jag natuligt vis super glad för. Och det vore så otroligt roligt om du ville rösta på mig, det är helt gratis det är bara att klika på den gröna tummen upp :) <3


Kolla gärna in och rösta, såhär gör du:
  1. Gå in på modelljakten.se
  2. sök på 930527
  3. Tryck på den gröna tummen upp
  4. och kolla gärna in topp listan 
Obs! du kan bara rösta en gång pär dygn
Dagen jag aldrig glömmer!

05-Feb-2009

Det va en helt vanlig tisdag trodde jag, jag vakna av att mamma ringde mig och fråga om jag skulle med till sjukhuset och träffa mormor som då hade blivit jätte sjuk, mamma sa att nu handla det bara om att hon hade några dygn kvar att leva. och då ville jag självklart med och få träffa henne innan om hon dör. vi kom dit och doktorn tog med oss till ett annat rum och då trodde jag det redan va försent, men se
n kom det fram till att han först bara ville förklara läget. han berätta det att hon va ner sövd för hon hade så ont och kunde inte andas själv så hon fick hjälp av en maskin. tillslut fick vi komma in till henne och det va riktigt hemskt att se det. några timmar senare så körde mamma mig till min kille Jim för att jag skulle sova där. nästan framme där ringer min morbror och säger att det bara handlar om några timmar kvar nu, men jag åkte ändå ut till jim och bad mamma ringa om hon dog, en timme senare ringer mamma och då ville jag att hon skulle hämta mig, så åkte vi till sjukhuset igen så fick jag se henne, och känslan av att stå där va obeskrivlig tiden stod helt stilla en minut kändes som flera timmar och alla tankar. Det värsta är att nu vart hon den tredje för mig som stod mig nära och dog innon ett halvår. Första va mitt ex Jerry några veckor efter att det tog slut dog han ingen vet fortfarande varför, och lite efter det dog Marcus världens bästa vän, och det jag aldrig kommer få veta är varför han tog livet av sig... 


This story is my world!
RSS 2.0