god natt

Skola och Stockholm imorgon så nu måste jag och "J" gå och lägga oss så vi orkar upp imorgon god natt alla <3



Stockholm imorgon

Sitter hemma hos mig nu med "J" och tänkte platta håret lite för imorgon bär det av med tåget till Stockholm med bästa Sara och blir shoppa en hel del hoppas jag så blir inte så mycket blogga då tyvärr.



bilder kommer :)

Hemma nu har shoppat lite nya grejer jag tänkte visa er sen men nu ska jag gå och duscha och ta på mig mys kläderna sen blir det gitar hero med "J" som oxå ska sova här mysigt det. Hoppas jag blir friskt till imorgon oxå har inte vart i skolan på ett tag vilket inte alls är bra.



Här får ni ett smakprov på bilderna från helgen, toppen helg säger jag bara ;) <3

Gos natt :)

Mysig dag idag med "J" Och nu ska jag packa fest kläder för helgen för imorgon åker jag till min bästa vän Sara så blir det party hela helgen hoppas de till och med blir roligare än förra helgen :D god natt alla söta bloggläsare :)



Bussen kom aldrig!

Idag vart det ingen skola för jag stog och vänta på bussen i tjugo minuter och snöstorm men den kom aldrig så gick hem i stället och sov haha, så får se vad dagen har att bjuda på här kommer i alla fall en dålig bild på dagens outfit :)



Toppen helg!

Helt sjukt underbar helg med min Sara blev fest både fredag och lördag, fredag blev det stan och mycket nya människor vi började kvällen med en lista på 20 olika saker vi skulle göra och klockan 5 på morgonen va vi klara sjukt roligt hade vi helt klart den bästa kvällen på länge.

Lördag åkte vi på fest hos Robin och träffa mycket folk man känner och dansa och hade rent ut sakt super roligt även fast polisen kom ett antal gånger men stämningen va ändå på topp tack alla för en underbar helg :)







God natt alla...

Åh jag hatar när det är såhär blir bara så ledsen på dig... Men nu blir det i alla fall sängen är så jäkla trött och ska upp tidigt imorgon till skolan sen blir det åka till min älsklings tjej Ewelina så inge blogga imorgon för mig alltså :P



Tårta :)

Nu ska jag se på tv med min älskling och äta tårta från igår sen blir det till att bara mysa tills han ska hem och då blir det sova för imorgon är det skola kanske hinner med en dagens outfit imorgon bitti :)



Lite shopping idag!

Idag blev det lite shopping det blev ett par lila knästrumpor och ett par svarta thermo leggings jätte mysiga på insidan :)





Bättre sent än aldrig.

Lite sent inlägg men här kommer en bild på lite nya grejer som kommit hem till mig :)

Byrån som tvn står på byggde jag och lillebror Martin ihop i lördags, känns bra med mer plats för alla filmer och kläder vilket behövdes!

Mina nya gummistövlar som pappa köpte åt mig när vi va i Norrköping perfekt för jakten som är nu :)


ska köpa!

Nu har jag hittat ett par skor jag ska köpa och en vinterjacka men hitta inte den på deras hemsida så den får ni se när jag har köpt den.



Vad tycker ni?

Kalas för lillebror

Idag är det fullt hus här hemma för min lillebror Emil fyller 9 år så jag har bakat tårta och städat som bara den men de va det värt för att få all fika sen hehe.




Vist är han söt som tjej ;)

Firar två år <3

Om tjugo minuter ska jag och min älskling åka till Stockholm och fira att vi har vart tillsammans i två år! Vi ska äta på restaurang och sen tänkte vi se vad vi ska hitta på men på kvällen blir det i alla fall bio så det ska bli riktigt mysigt och bilder från de kommer imorgon hoppas ni får en bra dag <3

RSS 2.0