Blogg paus.

Nu har jag beslutat efter många om och men att ta en blogg paus vet inte hur länge det blir men ett bra tag i alla fall. Jag hoppas ni vill följa mig senare om jag börjar blogga igen och veckans blogg tävling kommer tyvärr inte avslutas så förlåt för det.
Men när jag väl börjar blogga igen så lovar jag att bloggen kommer va mycket bättre och mer intressant. Anledningen till att det blir en blogg paus är många olika och det beror helt på mig själv men det här blir mitt sista blogg inlägg i alla fall.
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och kolla på en film ska sova själv för en gångs skull känns konstigt att inte ha min älskling här som jag brukar ha varje natt men ni får ha det så bra allihopa så ses vi igen längre fram i tiden :)



Hemma igen :)

Hemma igen själv föe en gång skull hehe men nu tänkte jag göra lite mat sen senare kanske det blir en sväng till stranden och sola för det är ju så fint väder idag :)



Åker till..

Nu åker jag hem till min älskling så vi hörs mer imorgon och glöm inte att delta i VECKANS BLOGG TÄVLING :)



Paket :D

Gick nyss ut och kolla i brevlådan och såg att det va två brev och ett paket till mig så blev jätte glad ena brevet innehåller mitt nya mobilnummer och det andra innehöll massa papper om mitt busskort och paket är mina bilder jag har beställt så ska köpa lim och ett fotoalbum så jag kan sätta in bilderna :D



Gratis smink!!!

Vem vill inte ha gratis smink ? Klicka på bilden och bli medlem själv är jag såklart det och det är hur lätt som helst att samla poäng och få presentkort vilket aldrig sitter fel :D

Glöm inte att va med och tävla i veckans blogg HÄR :)


Åker till stan en sväng

God morgon bloggen! Nu ska jag göra mig i ordning för snart ska jag till stan och göra syn undersökning för att få hem papparena så jag äntligen kan få börja övningsköra så vi hörs när jag kommer hem :)

Glömm inte vinnaren av dagen blogg henne har ni HÄR !

Veckans blogg!

Veckans blogg! allt du behöver göra är att kommentera "jag är med" det är alltid ett stort + att länka till min blogg så väljer jag ut fem vinnare (slumpvis) så får ni ett dygn på er att samla in så mycket röster ni kan och vinnaren blir länkad i en vecka.

OBS! endast en röst per person och du måste uppge din bloggadress så ingen kan fuska. tävlingen avslutas 2010-08-22 vilket är på söndag så blir vinnaren länkad tills.



Vinnaren av dagens blogg som avslutaden för en stund sen har ni HÄR!

Vinnaren av dagens blogg!

 

Vinnaren av dagens blogg blev Maria stort grattis till dig!

HÄR hittar ni hennes blogg :)

http://hallonmia.blogg.se/

 

vinnaren är helt slumpvis utvald så alla har haft like stor chans att vinna och hoppas lika många vill va med och delta i morgondagens utlottning av dagens blogg och stor tack till alla som ville va med och delta skickar till alla imorgon när jag vaknar och meddelar vem som vunnit :)


jahaja :)

Har inte blivit så mycket blogga idag har svarat på kommentarer och läst andras bloggar så har inte fått tid för min egen så tänkte slänga in ett inlägg nu. Måste bara säga det att jag tycker det är jätte roligt att det är så många som ville va med i dagens blogg så funderar på om jag ska börja med veckans blogg sen och utse fem vinnare eller något så får man rösta fram vinnaren vad tycker ni om det förslaget ? Nu ska jag i alla fall gå och hämta glass sen lite senare blir det film med älskling men jag hoppas inte jag råkar somna för kl 24:00 måste jag utse en vinnare och jag kommer slumpvis ta ut en vinnare så alla har lika stor chans att vinna det låter väl rättvist

OBS! det kanske blir så att jag skickar ut svaret om vinnaren till alla som är med och tävlar imorgon men jag kommer lägga upp vinnaren på bloggen idag :)

ni har fortfarande tid på er va med och tävla HÄR

Dagens outfit!


Kanske sola och bada idag ?

Funderar på om man kanske skulle dra till stranden idag och sola o bada fast det är inte så värst varmt i vattnet längre så blir nog bara sola i så fall :)



Glöm inte att delta i Dagens Blogg tävling än har ni chansen att vinna klicka HÄR så kommer ni till tävlingen :)

God natt och glöm inte tävlingen :)

Nu ska jag krypa ner i sängen till min älskling och se en film så ha det så bra och god natt alla.



Glöm inte att delta i min DAGENS BLOGG TÄVLING du hittar den här.

TÄVLING DAGENS BLOGG!



Allt du behöver göra är att kommentera "Jag är med" och det är ett stort + att länka till min blogg men inget måste vinnaren blir länkad på min blogg i alla inlägg i en hel dag! och tävlingen avslutas 10-08-16 klockan 24:00 så skynda er än har ni tid på er!

Dagens blogg ?

Jag har sett jätte många som har dagens blogg tävling och funderar på om jag skulle börja med det eller om jag ska vänta tills jag har fler besökare som kan va med och tävla så det inte är typ bara tio som är med och tävlar.

Vad tycker ni ?

bakis dag...

Hemma ny vart fullt os igår och väldigt mycket öl för alla men hade riktigt roligt men dess värre mår man inte så värst bra idag så ska snart äta lite mat och bara ta det lugnt och mys kläderna har redan åkt på :)


God Morgon!

God morgon alla snart åker jag till Stockholm med pappa älskling och lillebror och hämtar båten sen senare ikväll blir det party hos Nils ser fram emot det :)


vad ska du göra idag ?

upp tidigt..

ska upp tidigt imorgon för att åka med pappa till Stockholm och hämta nya båten så blir till att sova nu god natt.



Såg Nordman...

Nu är vi tillbaka efter en liten resa till Malmköping med Jim, Nils och Thimmy vart till att köpa lite gott att dricka till helgen och de jag tänkte köpa på cubus va slut men när vi skulle åka från Malmköping så fick vi syn på Nordman som va ute och gick med hunden så vi va bara tvungna att åka förbi honom två gånger haha.


Vad tycker du om Nordman ?

shoppa nu.

Nu åker jag till stan och ska shoppa en grej med min älskling :)

Puttes

Hemma igen efter en tur i stan och vart frukost på puttes dom har jätte goda mackor där nästan så man inte ens orkar äta upp hela så de kan jag rekommendera om ni åker förbi Nyköping http://www.puttes.se/ Annars vet jag inte vad som händer idag så det får vi se.



beställt

Nu har jag beställt bilder som jag ska sätta in i ett fotoalbum tycker det är roligare att sitta och bläddra i ett album en på datorn. Men nu drar jag hem till älskling så hörs imorgon :)


Drar till stranden :)

nu åker jag och min älskling till stranden och ska sola och bada det är ju ändå 31 grader ute



Hiss & Diss

Hiss till pojkvänner - är det inte fantastiskt att ha en underbar pojkvän de måste man ju bara hissa.

hiss till brun utan sol - det är ju något som är så bra om man inte hinner sola hela sommaren och man vill ju inte va blek så då har man brun utan sol perfekt.

hiss till alla bloggar - det är så roligt att läsa alla andras bloggar och se vad dom har för sig och vad dom har för tips.

hiss till fruktsallad - är inte det de bästa som finns på sommaren att äta en god fruktsallad ?!

 

 

Diss till spammare - som vill att man ska rösta på dom eller kolla deras blogg. jag väljer själv vilka bloggar jag ska läsa och komentera!

Diss till räkningar - räkningar är ju det tråkigaste somm finns att behöva betala usch för det.


Frukost..

god morgon alla känner mig inte å pigg på att gå upp nu men vill inte sova bort hela dagen heller så ska snart käka frulle och sätta mig lite vid tv:n tycker jag lät bra .



God natt alla...

God natt bloggen och alla läsare hoppas ni haft en bra dag!



idag har jag..

Nu har jag och älskling kommit hem igen har vart iväg till Nils och hjälpt honom med lite grejer sen åkte vi alla tre och kolla på Thimmy som hade fotbolls match ärligt talat är inte fotboll direkt min grej men va ganska roligt att se när dom tackla varandra haha sen åkte vi i alla fall förbi affären och köpte två nya filmer till så blir till att se på film ikväll också nu när älskling väl har semester :)

Nere i båthamnen här där jag bor så vart jag bara tvungen att ta kort på detta hus på vatten ganska häftigt med bastu på sidan och allt har dock inte tagit bilden i dag vilket syns på datumet.



Dagens..

Senare idag ska jag och älsklingen åka och ta ett dopp fast det vet inte han än haha men nu ska jag äta lite kex choklad och kolla lite på datorn.





Vad tycker ni?

En bild jag har gjort om på mig själv blev hal nöjd faktiskt om ni bläddrar ner lite på min blogg hittar ni originalet.



Vad tycker ni ?

Jäkla internet!

Lyckades aldrig få in detta inlägg igår så det kommer nu!
Hemma igen och internet vill inte fungera som det ska jäkla skit med det men idag har jag vart i stan med älskling och ätit på mcdonalds och efter det spela vi lite minigolf trevligt det förutom att det va någon grinig tant där som trodde hon ägde allt och viset hur allt skulle va usch vad sur jag blev på henne! Vi har också köpt fyra nya filmer så ikväll blir det till att se massa filmer eftersom internet ändå krånglar.



höres imorg...

Nu ska jag åka hem till Jim och ska sova där så vi hörs imorgon :)



smycken..

nu har jag fixat och städat bland alla smycket och såg att jag hade massa örhängen men dom flesta fanns det bara en av så ska nog leta efter dom andra.


Mycket gammal bild.

Gillar du smycken ?

Duscha

Nu ska jag hoppa in i duschen så man blir fräsch och luktar gott :)



Älskling gör mat ti..

Älsklingen kom nyss hem och börja göra mat till mig och honom vart lite förvånad för han skulle sluta kl sex ikväll men det gör inte mig något så snart blir det god mat med finaste.



God morgon!

God morgon! Vakna precis nyss och ska äta lite frukost snart och slappa lite vid tv:n en stund antar jag:)


Längtar tillbaka till Gröna Lund med dom bästa!

seg kväll...

Seg kväll funderar på att se den sist filmen med älskling som vi köpte igår och bara mysa tills vi somnar för han ska ju upp och jobba imorgon också.



Vem vill inte ha sexiga kläder ?

Vem vill inte ha sexiga kläder ? Här är en sida med sexiga kläder och det finns även mycket annat. själv funderar jag på att köpa något snyggt där, det är min morbror som äger butiken så blir nog att beställa över internet i så fall ;)




http://www.silverbullet.se/index.php?cPath=473_645&sort=2a&page=1

Ny båt, Ny mobil...

Nu är jag hemma från Stockholms skärgård det första jag gjorde när vi va framme va att tappa kameran så skärmen la av så vet inte hur bilderna blev men tänkte kolla dom nu. Annars hade vi det jätte trevligt och pappa köpte ny båt som kommer hem nästa helg och jag fick också ny mobil så är jätte nöjd med dagen :)


Glöm inte att rösta på mig!
http://eliinhh.blogg.se/2010/august/sryy.html?_tmp=7ec730e4b85684323a6aa3753f85d685e38f853a

Stockholms skärgård nu.

Nu åker jag till Stockholms skärgård och kommer inte hem för ens mycket senare så då kommer bilder och allt ha en bra dag tillsvidare :)


Stockholms skärgård...

imorgon kommer större delen av dagen spenderas i Stockholms skärgård och åka båt så det kanske inte blir så mycket blogga då men ska försöka få in ett inlägg innan vi åker. Men nu ska jag krypa till sängs med älskling och se en film till och sen blir det till att sova efter den ha en bra dag allihopa.



Film time :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med Jim och kolla på filmerna och äta godis o dricka cola, mysigt :)


Myskläderna på!

Kom precis ur duschen och mys kläderna fick åka på skönt det eftersom det regnar ute och är lite små kyligt.


Tvätta, Städa, Film...

Kom nyss hem från affären jag och Jim (Älskling) har köpt tre filmer, godis och cola så ikväll blir det mys framför tv:n men fram till dess blir det till att tvätta och städa klart rummet inte så roligt det kanske men sånt måste också göras ibland. Har målat naglarna också så här kommer en bild på dom :)



Nyköpings festdagar.

Som kanske inte alla vet så pågår Nyköpings festdagar här i Nyköping nu så igår så började kvällen med ett par öl och jätte god grillad mat sen någon öl till och vidare till stan, vi åkte karuseller och hade riktigt trevligt.




Åker till...

Jag och min älskling ska åka hem till honom i stället så blir nog kvar där tills på söndag så det blir inge blogga förens på söndag om inte mamma är snäll och lånar ut sitt mobila bredband vilket jag hoppas på annars hörs vi då ha en trevlig helg :)


Tips!

Åh så tråkig dag finns inget att göra så jag tänkte smörja in mig med lite brun utan sol och sen ska jag väl se om min älskling vill åka och bada med mig och äta något gott :)


Tips använd denna älskar den kostar bara typ 80kr tror jag det va :)

Tv...

Nu är jag tillbaka från stranden blev inte så länge men vart i alla fall något, nu ska jag gå ner till soffan och kolla lite på tv om det finns något bra att se :)


Tycker den här tröjan är riktigt fin, vad tycker ni ?

Drar till stranden :)

Nu drar jag till stranden och prövar min nya bikini vi hörs när jag är tillbaka :)



Sola :)

Hemma nu och ska snart äta när pappa är klar maten sen ska jag cykla till stranden och sola ett bra tag hoppas jag det blir. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på :)

Vad ska du göra idag ?



Kvällens planer..

Nu ska jag åka hem till min älskling så då blir det inge mer blogga idag men Jim skjutsar hem mig imorgon bitti innan han åker till jobbet så är hemma runt tio elva och vet inte riktigt vad morgon dagen har att bjuda på kanske sola om det är fint väder. Hörs imorgon och ha en trevlig kväll allesammans god natt :)



Cubus

Hitta två plagg på Cubus jag tycker va riktigt fina och funderar på att kanske köpa ska i alla fall köpa den till höger.


Vad tycker ni ?

Tvätta :)

Nu har jag nyss hjälpt min älskling att tvätta hans bil och ska snart hoppa in i duschen och tvätta mig själv!



Borta bra men hemma bäst :)

Nu har jag varigt ute med båten och åkt riktigt mysigt älskar att åka båt och efter båt turen åkte hela familjen till min älsklings jobb. sen till mcDonalds och vi titta förbi djuraffären också ;)










Hiss & Diss

Hiss!

Jag vill hissa sommarlovet - det finns bara inte något bättre en det bara slappa och sola

Jag vill också hissa shopping - är det inte perfekt att shoppa på sommaren!

Diss!

Jag vill dissa regn - den västa är ju allt regn och dåligt väder som är över hela landet nu.

stor diss till Revyn - vad tänker dom med ? varför ska vissa behöva betala tvåhundra bara för att få komma och få lite gratis prylar och göra reklam för dom. sen när börja dom ta betalt för att FÅ REKLAM!


Gor morgon..

God morgon alla snyggingar! Känner att jag är på jätte bra humör idag vilket jag inte brukar va precis när jag har vaknat haha. Men kl ett ska jag hjälpa pappa att sjösätta båten för då ska den säljas för pappa vill ha en mer sport båt så det är väl det största som händer idag :)
Vad ska du göra idag ?



god natt :)

Nu ska jag krypa ner i sängen till älskling och sova kanske blir en film också. God Natt alla hoppas ni haft en bra dag det har i alla fall jag haft :)



Haha gjorde nyss denna bild i paint snyggt va ? ;)

Hot or Not

Själv tycker jag den är skit fin.



Dåligt...

Förlåt för dålig uppdatering! Men idag har jag bara haft det mys med god hemgjord mat och en film med lite gott till annars har jag bara latat mig hela dagen idag.



hemma nu..

Hemma från stan med pappa nu, jag köpte två runda mattor till rummet och en locktång så är riktigt nöjs med det.






shoppa

Nu ska jag åka till stan och shoppa lite så får se vad jag köper :)



Mysig ?

Ni måste hålla med om att den ser bra mysig ut eller vad tycker ni?



Regn förstör mina pla...

God morgon! ska snart äta mat är jätte hungrig sen lite senare ska jag in till stan och shoppa om det kan sluta regna någon gång! Regnar det hos dig?



klockan är mycket..

Nu börjar klockan bli mycket så nu ska jag leta fram en film och krypa ner i sängen med min älskling och mysa tills vi somnar. Hoppas ni haft en bra dag, god natt.



Malmköping idag!

Idag har jag varigt på mammamarknaden med min älskling och hans mamma o syster. Jag hittade en del roliga grejer att köpa, jag köpte en väska och lite trosor sen fick jag en skinnjacka och en tröja av min underbara älskling se det har varigt en mycket trevlig dag idag förutom att jag hade lite svårt att gå på foten.







Lite av grejerna :)


Lördag!

Lördagen spenderades tillsammans med mamma, bror och älsklingen såklart. vi åkte till Boda borg i Kumla tror jag det hette och det va riktigt roligt tycker det gick riktigt bra för oss faktiskt men det vart inga bilder för jag kunde inte ha med mig kameran. Och på hemvägen fick vi stanna och köpa voltaren för jag lyckades göra illa foten ganska ordenkligt inte så lyckat det kanske.





Fredag!

Fredag vart det till att åka ut till en sjö och grilla, fiska, tälta och dracka öl det vart mycket trevlig och lyckad kväll fast det börja regna på natten när vi skulle sova men de gjorde inte så mycket för på morgonen va det sol igen :)





Resten av bilderna vart lite suddiga ;)

Helgen!

Nu är jag hemma efter att ha haft fullt upp hela helgen så tänkte göra ett inlägg för varje dag så blir det inte så mycket i ett och samma inlägg :)

RSS 2.0