åker nu..

Nu ska jag äntligen åka och festa ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorgon!


Festa..

Ska göra mig i ordning nu för snart slutar älskling så ska vi åka och bada och träffa folk och börja dricka sen blir det party all night long :D

Här kommer en låt så länge


Piercing!

Bilden är mycket gammal men saknar faktiskt min navelpiercing någon gång ska jag pierca mig där igen :)



God Morgon!

God morgon! Idag är det bättre väder så jag kan cykla :) Senare mot kvällen så blir det fest med trevligt folk ser fram emot det.


Rekord igen :D

Rekord med besökare är jätte glad nu och massa kommenterar älskar er! hoppas ni gillar min blogg och fortsätter såhär :)

Hur många har du haft som mest?

Köpa?

Har hittat lite snygga kläder jag funderar på att köpa!

199kr på Gina Tricot finns även i vit.

249kr på Gina Tricot båda finns i svart också ska nog köpa den till höger men har inte bestämt mig än. Vad tycker ni?

Lugn kväll

Nu är jag hemma igen! och jag ska bara ta det lungt och kolla runt lite på datan sen blir det till att se en film med älskling och ska nog smyga in i köket och sno en glass nu :)



Volbeat


Jag älskar Volbeats låtar så här kommer två av dom!


Volbest the song Sad Man's Tongue

Volbeat - The Garden's Tale



Regn Regn Regn...

Fan! jäkla skit väder det regnar och regnar då kan jag ju inte cykla så i stället får man sitta inne riktigt tråkigt! ska nog en sväng hem till älskling sen och träffa hans familj en stund sen ska vi till mig igen och bara ta det lungt tror jag det blir.



Rosa linne - Gina Tricot
grå tröja - H&M
svarta leggings - Gina Tricot

Cykla..

God morgon! Vakna precis så nu blir det en morgon cigg sen frukost och jag fick för mig att det skulle va roligt att cykla lite idag har inte gjort det på länge så blir nog en liten tur sen. lite tråkigt inlägg utan bilder och allt men de kommer nog några sen!


God natt alla...

God natt alla hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag krypa ner i sängen med mig älskling och bara mysa till en film :)



Trött på folk...

Nu är jag trött på folk som kommenterar till exempel fin blogg! och sen går man in på deras blogg så är det typ 50 st som har skrivit tack detsamma för den personen har skicka samma sak till alla då har man ingen lust att skriva något tillbaka det är mycket roligare om man skriver något personligt till just den personen om deras blogg och inte bara skickar runt samma sak till alla! Vad tycker ni själva om det ?



lite shopping idag!

Jag har varigt inne i stan med min älskling och handlat lite grejer sen vart det några timmar ute på sjön riktigt trevligt faktiskt :)




Örhängen - Cubus



Bikini - Cubus

Köpte ett par svarta jeans leggings från gina tricot också men har inte hunnit fotat dom än.

Idag?

God morgon alla idag va man i alla fall uppe skapligt i tid, vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt någon som har förslag?



Gratis skor!

Bli medlem och du får chansen till gratis skor allt du behöver göra är 1. bli medlem 2. samla poäng så får du gratis skor inte så illa va klicka bara på bilden så kommer du till sidan!


Vad tycker ni?

Det har varigt mycket diskussioner om alla H kläder på gina tricot själv älskar jag deras mjukis byxor och har själv tänkt köpa ett par men vad tycker nu om dom ?



Stan

Idag har jag varigt på stan med mamma och min älskling, jag och mamma köpte ett varsitt par solbrillor och sen överaska min älskling mig för han hade köpt en parfym till mig som luktar jätte gott så jag blev riktigt glad då :)






Kvällens planer

Jag och min älskling är hemma hos mamma nu och vi har ätit jätte god mat och ska snart till stan och ta ut pengar sen ska vi hem till honom och bara mysa så det blir inge mer blogga för mig idag hoppas ni haft en bra dag :)



Mat :)

Nu ska jag gå och äta mat och här kommer en bild på mig idag så länge!



God Morgon!

God morgon Nu ska jag göra mig i ordning lite och sen ska jag äta frukost! Här kommer en låt också :)

 


Måste ses!

Ni måste bara kolla det är så gulligt :)

God natt hoppas ni haft en bra dag!


Orkade inte.

Orkade aldrig göra mig i ordning idag fick bara bli en dusch och myskläder så här kommer den första och nog den sista bilden på mig osminkad och helt orginal (:


Tröja - Bik Bok
Leggings - Gina Tricot

REKORD!

Rekord med besökare idag hoppas det fortsätter så, så blir jag glad :D

Affären

Kom precis hem från affären med älskling köpte lite gott bland annat en film som vi ska se när vi har ätit :)

Möblerat om rummet!

Ny duschad och fräsch igen! Nu har jag även möblerat om rummet lite blev helt okej :)



Måste verkligen färga utväxten så ska åka till mamma i veckan och göra det!

Digitalkamera!

Nu är pappa hemma han hade köpt en ny digitalkamera vilket betyder att jag får han gamla det är den jag har tagit alla bilder med men nu är den min så slipper fråga om jag får låna den. Nu ska jag gå och duscha så får vi se vad som händer sen.



God Morgon!

God morgon! Nu har jag ätit frukost blev lite kalas puffar. Och nu ska jag nog ta med mig täcket och lägga mig i soffan en stund och kolla på tv tills pappa kommer hem och då blir det att se vad pappa köpt för något för han har varigt iväg långt kommer inte ihåg vart han skulle.



Sängen

Nu är jag riktigt trött faktiskt känns som ögonen går i kors så nu ska jag gå ut och ta en sista cigg sen blir det sängen för min del god natt allihopa :)

långklänning ?

Vad tycker ni om långklänningar ? jag måste då säga det att jag tycker det kan va snyggt på vissa med dom flesta ser ärligt sagt ut som gamla tanter i såna klänningar.  Jag skulle då själv aldrig ta på mig en sådan men det är snyggt på långa tjejer.


En låt

Här kommer en en gammal men fan så bra låt :)


Film

Nu ska jag och min älskling lägga oss i sängen och bara mysa och se denna film :)



Bakis

Jahopp idag lär man bara ligga bakis i sängen hela dan och kolla på film och ta det lugnt. Kvällen igår tillbringades tillsammans med min älskling, lukas, kimberly och E vi åkte bil och drack riktigt trevligt va det :)



Ändrade planer

Ändrade planer för ikväll jag todde att jag inte skulle göra något speciellt men nu ringde älskling så ikväll blir det en hel del festande med trevligt folk. Ha en bra kväll allihoppa :D



Blond färg vilket märke ?

Nej imorgon ska jag köpa hårfärg är trött på den fula utväxten nu.
Någon som har förslag på en bra och fin blond färg ?



Hur får man dom att städa ?

Ja just nu försöker jag få mina småsyskon att städa vilket inte går så vidare bra Martin städar i alla fall men Emil sitter bara i ett hörn och hittar på massa bort förklaringar till att han inte ska städa någon som har ett tips på vad man ska göra ? för jag har verkligen girot allt nu!


Dagens

Idag ser man ut såhär och ska titta runt lite på internet nu sen när pappa kommer blir det till att äta glass hoppas jag :)




femörefortet

Idag har jag varigt på femörefortet med pappa och min ena lillebror Martin ganska häftigt att se allt men det va riktigt kallt och fuktigt och det lukta inge vidare gott. Jag låter bilderna förklara resten :)













Jag tog mycket mer bilder på bland annat köket, kanonerna, vapnerna och mycket mer men kan inte ladda upp alla.

Båtresan

Nu är vi tillbaka mysig båttur va det med nästan hela familjen blir mer ut och åka hela helgen. Men nu ska jag åka hem till älskling så nu blir det inga mer inlägg på bloggen för ens imorgon kväll. Här kommer lite bilder :)











Så de va några av alla bilder :)

Väntar

Nu sitter jag bara och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet så vi kan åka och köpa glass och åka ut med båten :)


Nagellack tips!

Tips jag älskar depends nagellack dom har jätte mycket fina färger och dom är riktigt bra om ni frågar mig.



Dom finns att köpa på Åhlens, Cubus, lindex m.m

Idag

Nu har jag girot mig i ordning lite och väntar på maten annars händer det inte så mycket mer speciellt idag mer än att vi ska sjö sätta båten så då blir det ut och åka lite annars får vi se vad dagen har att bjuda på :)



Tröja - Cubus
Shorts - ?

Rekord :D

Igår hade jag rekord många inne på min blogg blev jätte glad och har fått massa kommentarer oxå tack alla och fortsätt så :D

God natt

God natt alla nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling och sova för imorgon blir det till att åka nya båten, sola och bada :D


Pizzerian :)

Åkte till pizzerian och käkade med älskling för vi orkade inte laga mat men det va gott och mysigt :)





Hemma igen :)

Nu är jag hemma igen och ska nog ta och måla naglarna annars blir det bara slappa resten av dagen det är skönt det med kanske blir ett kvälls dopp med min älskling annars händer inget mer speciellt idag vad jag vet.


Jobb = tråkigt

Jabbar lite åt pappa just nu och fixar med båten men det är så tråkigt så jag smet iväg en stund hehe :)

Stan

Idag ska man kärna lite pengar vilket behövs nu och sen ska vi in till stan och jag ska väl shoppa lite och sen ska vi kolla på bilutställning i hamnen och då får man hoppas på att pappa bjuder på en glass :)

 

Rosa linne - gina tricot

Svart tuptopp - H&M

Leggings - gina tricot

 


God natt

Nu ska jag starta en film och krypa ner under täcket med min älskling och bara mysa och se på film innan vi somnar (:


Storstädat

Idag har jag storstädat mitt rum och jag kan lova det va STÖKIGT men nu är det riktigt fint och rummet blev helt plötsligt stort haha. Om du kollar på bilden så va det en tvätt hög ända upp till den översta vita lådan så de va riktigt mycket så har slängt allt i tvätten så nu känns det alldeles tomt i garderoben.




Kommentera mera!

Jag måste bara säga de att jag blir typ överlycklig när jag får kommentarerkommentera så mycket ni vill :D här kommer en låt oxå (:



Saknar

Gammal bil men saknar värkligen längden på mitt hår!


Mat

En ny dag och en ny start. pappa står och lagar mat nu så ska snart äta lasagne de ska bli gott, sen får jag se vad dagen har att bjuda på ska nog botten måla båten lite.

Jag vill!

Jag vill oxå va med på listan vore lite roligare att få fler komentarer och folk som följer min blogg.



Geting!

Jag tycker inte om getingar som flyger runt en och låter en aldrig va! och självklart när jag gick ut och rökte så satte sej en sån j*vel på min arm och stack mig så de vart en liten bulle tycker inte dom borde finnas eller i alla fall inte ha en tagg.


Helosan!

Det är jätta många som behöver en kräm som verkligen funkar, här har du en billig & bra kräm helosan som jag alltid har med mig i väskan, stranden stan osv. Testa den jag lovar den ger resultat direkt till torr/skadad hy. Det är säkert många av er som redan sett hur tuben ser ut? Men kan verkligen rekommendera den!



Glass

Har vart och ätit glass med båda småsyskonen och pappa riktigt gott och nu ska vi åka och bada (:



Frukost

Godmorgon idag va man uppe tidigt i alla fall så det blir sitta vid datan nu en stund sen blir det någon nyttig frukost (:



ögonbrynsförg

Nu dissar jag ögonbrynspennan och byter till ögonbrynsfärg mycket bättre och håller 40 dagar!

 

ögonbaynsförg 95kr


Hjäpl mig att vinna tävligen! :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 


Båt!

Idag har hela familjen vart och köpt en båt den är inte så stor men den är ju bara till för att leka med hehe så nu kommer jag tillbringa mycket tid ute på sjön och vi ska köpa ring så man kan åka efter båten jippi (: Det är en likadan båt som den på bilden!


ÄLSKA!

Nu har jag hittat lite grejer jag SKA köpa här är dom! Älskar verkligen den första!


ca 1500 beroende på vilken färg.

 


99kr på H&M


Grattis!

Vakna nyss och ska snart äta frukost sen kommer mamma så jag ska tjäna lite pengar vilket värligen behövs nu sen ska jag gå till Malin som fyller år idag och fira henne ett stort grattis till henne :D

Fia

Fint väder idag och jag sitter vid datan nu och kollar runt lite och snart kommer fia så ska vi bada och hitta på en massa roligt ska bli trevligt att träffa henne igen för det va ett tag sen.



Sola!

Har precis smörjt in mig med åhlens brun utan sol och ska snart ivåg och sola :)

85kr

Hemma igen

Nu är jag hemma igen har hjälpt mamma att lasta alla plankor på kärran riktigt varmt idag måste jag säga sen när jag kom hem igen vart det en sväng upp på vinden och rensa bland mina gamla grejer och hitta lite roliga saker bland annat alla mina gamla naglack lite kul att se dom flästa va ju rosa och jag hitta några gamla dockor med naglack i håret haha och mycket annat.



Stan

Nu har jag ätit frukost och slappar lite vid datan och snart ska jag in till stan med mamma vi ska till byggmax, banken oxå va det någon mer stans vi skulle men de kommer jag inte ihåg vad hon sa Kanske blir en sväng förbi min morbror mickes butik oxå :)

Godmorgon

vakna nyligen upp hemma hos mamma så snart blir det väl till att äta frukost och se hur det går med husbyggandet  på tomten som mamma och min morbror bygger på just nu :)

Resultat

Resultatet av löshåret, tyvär en väldigt dålig bild!



Skarasommarland :)

Riktigt härligt var det på skara sommarland humöret på topp även fast man inte hadde sovit så mycket. Roligt att se att småsyskonen hadde så roligt även fast min minsta bror volta med fyrhjulingen men det gick bra ändå som tur va och på kvällen när vi kom hem så fick jag och min älskling stressa till färjan över till vikbolandet för att åka med hans båt ut till stugan på sjön så idag blev det sola och bada där ute riktigt skön helg måste jag säga :)


Packa!

Nu ska jag packa för imorgon tidigt som fan åker vi till skarasommarland alla syskonen och min älskling (:


Löshår!

Nu har jag fott två paket med löshår tänkte att det är lika bra att beställa så man har ett bra tag nu :)


Paket (:

Äntligen nu har mitt paket kommigt ska hämta det när min älskling har slutat jobbet det är min nya hårförlängning i paketet (:



De är inte den nya hårförlängningen på bilden!

RSS 2.0