Tfäffa min älskling

Idag ska jag åka hem till min älskling vilket betyder att det inte blir mer blogga idag. Ska bli super mysigt att träffa honom igen har inte setts på en hel vecka så har längtat som bara den <3Mys dricka hos grannen

Igår va jag hemma hos min granne Malin och Julia va där så satt vi och myste och bara drack lite vin riktigt mysig kväll :)

Kvällens planer

Snart ska jag upp till min granne och träffa henne och Julia ska bli trevligt och vi ska hitta på lite bus kanske blir till att sova kvar där men de märks och här kommer kvällens mys outfit :)En dag med grannen.

Kom precis hem från min granne Malin har vart där hela dan idag orkade bara inte med skolan idag men vi har lagat god mat och allt så det har vart en hel mysig dag och här kommer en bild på hennes katt som tycket det va intressant att kolla när man spola haha.
En dag med Evelina.

Idag har jag fikat med min kompis Evelina och hittat på massa bus bara men han även med en två timmars promenad så känner mig helt nöjd med dagen :D

Dagens

God morgon försov mig idag men ska snart dra till bussen men här kommer en dagens outfit väldigt dålig bild eftersom min kamera är trasig men får duga :)god natt

Nu blir det till att sova själv ikväll kännas ensamt men kan va skönt det med så god natt alla :)Måndagar..

Måndagar är alltid lika sega men har fått mycket gjort i skolan viket känns bra. imorgon blir det inge blogga för min del för då åker jag till min underbara Evelina och ska sova där ska bli super roligt :Dbilden är inte från idag men den får duga :)

Söndag

Seg söndag så ska snart träffa min granne Malin och gå ut och hitta på massa bus sen blir det nog sängen med älsklingen för man ska ju till skolan imorgon och då måste man va pigg och glad :)Älskar min nya hårfärg :D

Älgjakt

Älgjakt hela morgonen i regnet men det va roligt ändå de blev inge skjuta idag men fick i alla fall se en hjort och en räv på tio och otta meters avstånd så jag är nöjd ändå blir mer jakt på fredag :)mitt hår ?

Man får inte va feg, och spontan person som mig fick för mig att färga håret och de gjorde jag känns skönt att inte va en dum blondin längre haha ( ta inte illa upp om du är blondin ) så nu väntar jag på killen så får se vad han säger :).Vad tycker ni ?

Nu är jag tillbaka ;)

Nej nu har jag saknat min blogg för mycket så nu kan jag inte låta bli att börja blogga igen :D Funderar dessutom ganska starkt på att färga håret brunt man kan ju inte alltid va blondin.Tror ni jag skulle passa som brunett ??

RSS 2.0